Kategorier
Ikke kategoriseret

Teknologiens udvikling

Det er vel efterhånden ingen hemmelighed, at den teknologiske udvikling løber en del hurtigere, end udviklingen inden for mange andre områder her i verdenen. Det går faktisk så hurtigt, at mange har svært ved at følge med.

Men spørgsmålet er selvfølgelig også, om det overhovedet er nødvendigt at følge med. For langt de fleste, vil nogle nedslag rundt omkring i udviklingen uden tvivl være mere end rigeligt. Det handler ikke så meget om, at man hele tiden skal have det nyeste. Det handler i stedet om, at man løbende føler at man får bedre og bedre teknologi stillet til rådighed. Det bliver man så opmærksom på, i sit eget tempo. Omvendt, så må det for de der hele tiden søger det nyeste, være vigtigt også faktisk at have den nyeste teknologi.

Det er en dyr affære, og det er sikkert også et resultat af økonomien, at man efterhånden ser flere og flere muligheder for at leje, fremfor at eje. Udlejning af PCer og lignende, vokser en del i disse år. Hvis udviklingen fortsætter i samme spor, så tror jeg også bare, at vi vil se at det bliver endnu mere populært i årene der kommer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategorier
Ikke kategoriseret

De mange uddannelser

Et nyt skoleår er efterhånden startet. For nogen er det noget helt nyt, for andre er det bare mere af det samme.

Uanset hvad, så har det uden tvivl, forud for skoleårets start, gjort en masse overvejelse om, hvorfor man er startet på netop den uddannelse, man er startet på. Det virker nærmest til at frygten for at vælge det forkerte fra, fylder mere end glæden ved at have fundet det rigtige. Man kan selvfølgelig gøre mange forskellige ting, for at sikre sig at man er ordentlig afklaret. Et godt bud kan være, at man taget kontakt til folk, som arbejder inden for de fag eller brancher, som man har tænkt sig at uddanne sig til.

Altså, mennesker som har været igennem den uddannelse, som man selv forestiller sig, at man vil starte på. For mit eget vedkommende var jeg også i tvivl, jeg snakkede blandt andet med en maler i Esbjerg, en slagter i Bramming og en mekaniker i Varde, inden jeg selv var helt afklaret i forhold til mit uddannelsesvalg.

Men det betød så, at da jeg endelig traf en beslutning, så var jeg også sikker på den, og har sidenhen også været rigtig glad for den.

pintor-1417612