Kategorier
Ikke kategoriseret

Velkommen!

Velkommen til min nye blog her på hoppedyr. Som i alle sammen ved, så er hoppedyret det farligste dyr på prærien. Men bare rolig. Den her blog er slet ikke farlig overhovedet. Tværtimod er den ret hyggelig.

Jeg har mange forskellige planer for, hvad bloggen kan komme til at handle om. I starten vil jeg derfor skrive indlæg, om de forskellige ting, som falder mig ind. Så må vi se undervejs, hvordan bloggen former sig.
Jeg vil forsøge at holde jer opdateret så ofte som muligt. Men det er meget forskelligt, hvor lang tid jeg har, så det kan godt være, at der bliver svingende aktivitet i perioder.

I er altid meget velkommen til at kommentere på bloggen. Nu vil jeg i starten, forsøge at finde mig til rette her på bloggen, og få lavet de sidste justeringer så den kommer til at stå helt færdig og flot.
God fornøjelse med min blog.

954382_79681679