Kategorier
Ikke kategoriseret

Julen varer lige til…

Man kunne godt tro, at julen efterhånden var overstået. Sandheden er dog den, at julen som bekendt varer indtil påske. I den forbindelse, må vi ikke glemme den vigtige begivenheden som kommer indimellem nemlig sæsonen for fastelavnsboller.

Der findes et væld af forskellige variationer over dette bagværk. Et fællestræk for alle disse variationer er dog, at der er tale om en bolle deluxe.
Der findes i omegnen af lige så mange variationer på fastelavnsbollen, som der findes forskellige kostumer i din nærmeste børnehave.
Når man kaster sig ud i havet af fastelavnsboller, kan man forvente at blive mødt af mange forskellige typer. Der er dog ganske få regler. Der er tale om en bolle med fyld, og pyntet efter alle kunstens regler. Der skal både være lidt for øjet, og lidt lækkert til maven.

Det eneste negative der er at sige om fastelavnsbollesæsonen, er at den er føles alt for kort. Inden man får set sig om, så er det påske. Dermed er det slut med fastelavnsbollen, men i stedet tid til de store påskeæg og påskefrokoster.

1445325_50808089