Kategorier
Ikke kategoriseret

Uoverskuelig storhed

I min sparsomme viden om fræsning, er jeg nu stødt på at der kan fræses emner af mange forskellige størrelser.

På almindelig hobby plan, tror jeg sagtens man kan lære at fræse med et rimelig resultat. Det er klart, at de helt store problemer kommer sammen med de helt store emner. Ikke blot kræver det store maskiner men selvfølgelig også nogle mennesker som faktisk kan betjene dem.

Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at det må kræve en stor ekspertise, at fræse så store emner, som tilfældet er blandt nogen af landet virksomheder.
For en almindelig uvidende person, kan det være svært at forestille sig, hvor store komponenter de faktisk bruger. Men, når først man befinder sig i industri-størrelser så opdager man hvor store emner det faktisk kan dreje sig om.

Jeg er i hvert fald imponeret over størrelserne, som går lidt udover min forstand. Man noget siger mig, at de største emner slet ikke er fræst endnu.

303885_2842