Kategorier
Ikke kategoriseret

De mange uddannelser

Et nyt skoleår er efterhånden startet. For nogen er det noget helt nyt, for andre er det bare mere af det samme.

Uanset hvad, så har det uden tvivl, forud for skoleårets start, gjort en masse overvejelse om, hvorfor man er startet på netop den uddannelse, man er startet på. Det virker nærmest til at frygten for at vælge det forkerte fra, fylder mere end glæden ved at have fundet det rigtige. Man kan selvfølgelig gøre mange forskellige ting, for at sikre sig at man er ordentlig afklaret. Et godt bud kan være, at man taget kontakt til folk, som arbejder inden for de fag eller brancher, som man har tænkt sig at uddanne sig til.

Altså, mennesker som har været igennem den uddannelse, som man selv forestiller sig, at man vil starte på. For mit eget vedkommende var jeg også i tvivl, jeg snakkede blandt andet med en maler i Esbjerg, en slagter i Bramming og en mekaniker i Varde, inden jeg selv var helt afklaret i forhold til mit uddannelsesvalg.

Men det betød så, at da jeg endelig traf en beslutning, så var jeg også sikker på den, og har sidenhen også været rigtig glad for den.

pintor-1417612