Kategorier
Ikke kategoriseret

Teknologiens udvikling

Det er vel efterhånden ingen hemmelighed, at den teknologiske udvikling løber en del hurtigere, end udviklingen inden for mange andre områder her i verdenen. Det går faktisk så hurtigt, at mange har svært ved at følge med.

Men spørgsmålet er selvfølgelig også, om det overhovedet er nødvendigt at følge med. For langt de fleste, vil nogle nedslag rundt omkring i udviklingen uden tvivl være mere end rigeligt. Det handler ikke så meget om, at man hele tiden skal have det nyeste. Det handler i stedet om, at man løbende føler at man får bedre og bedre teknologi stillet til rådighed. Det bliver man så opmærksom på, i sit eget tempo. Omvendt, så må det for de der hele tiden søger det nyeste, være vigtigt også faktisk at have den nyeste teknologi.

Det er en dyr affære, og det er sikkert også et resultat af økonomien, at man efterhånden ser flere og flere muligheder for at leje, fremfor at eje. Udlejning af PCer og lignende, vokser en del i disse år. Hvis udviklingen fortsætter i samme spor, så tror jeg også bare, at vi vil se at det bliver endnu mere populært i årene der kommer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA