Kategorier
Ikke kategoriseret

Alarm mod brand

Der findes mange former for sikring. En af de alarmer som jeg håber langt de fleste har monteret er en brandalarm.

Vi har vel efterhånden lært, at brandalarmen kan redde liv. I store industribygninger, hvor der ikke sover mennesker kan det også redde værdier. I begge situationer, vil man selvfølgelig gøre hvad man kan for at sikre sig. Her er en brandalarm et nødvendigt middel i kampen mod flammerne.
De findes i mange forskellige typer og størrelser. Hvis man har en stor bygning, kan en brandalarm eksempelvis være et såkaldt ABA anlæg, altså Automatisk Brand Alarmanlæg. Som giver automatisk besked til brandvæsenet når alarmen går. Det er med til, at sikre at man hurtigt kan få slukket en eventuel brand.

Derfor er brandalarmer altid noget af det første jeg investere i, når jeg flytter ind. Det gør at man kan sove relativt trygt om natten, med den viden at man nok skal blive vækket hvis uheldet er ude.